Новини

Представители на БАБТО участваха в седмото издание на Конвенцията за електронни съобщения в Румъния

На 30 октомври в Букурещ се проведе седмото издание на Конвенцията за електронни съобщения, организирано от Асоциацията за електронни комуникации в Румъния (АСЕR). Събитието събра повече от 230 участници, представители на редица медии, кабелни оператори и други стратегически партньори.

По време на дискусията лекторите, сред които и румънският министър на съобщенията и информационното общество Александру Петреску, обсъдиха различни инициативи и проекти, целящи подобряване на възможностите за взаимодействие между всички заинтересовани страни и идентифицираха множество допълнителни решения, които биха подпомогнали развитието на пазара на електронни съобщения в Румъния.

Екипът на БАБТО бе представен на събитието от Десислава Данова, изпълнителен директор, Юлиян Йорданов и Владимир Ковачев, собственици на Делта 95, Русе.

Асоциацията за електронни комуникации в Румъния е най-голямата професионална организация в страната, в която членуват повече от 60 компании от тлекомуникационния бранш, в това число оператори на кабелна и сателитна телевизия, телекомуникационни компании, предлагащи интернет и телефония, различни производители и доставчици на телекомуникационно оборудване и др.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *